Op woensdag 21 december gaf juf Christianne, na 26 jaar in het onderwijs, haar laatste les op De Wingerd. ‘s Ochtends stond een van haar specialiteiten op het programma: kookles! ’s Middags werd zij verrast met taart en een quiz met leerlingen van A2/A3. Een gezellig voorproefje op haar afscheid in januari.

Op donderdag 26 januari stond het feestelijke afscheid gepland met een vol programma.

s Ochtends liet zij haar sportieve moves zien bij de gymlessen (lasergamen) van A2/A3. Na het spannende, donkere spel bij de gym mocht zij bijkomen met cadeaus in A3. Wat werd ze verwend met persoonlijke kaartjes, zelfgemaakte mozaïekschaaltjes en ander lekkers. In A2 hadden ze een prachtig beleefspel voor de juf in elkaar gezet. Toen was het tijd voor de gezamenlijke lunch in de kantine. Iedereen had zijn/haar steentje bijgedragen in de voorbereiding met als resultaat een prachtig versierde kantine met een mooi gedekte tafel, heerlijke zelfgemaakte soep en broodjes en een leuke fotopresentatie met foto’s van juf Christianne uit de oude doos.

Na de lunch nam zij afscheid in de D-groepen.

Alsof de dag nog niet vol genoeg was, werd er ’s avonds afscheid genomen van de collega’s bij Foodjutters in Terneuzen. Er stond een workshop pizza’s en cocktails maken op het programma en juf Christianne heeft een prachtige afscheidsspeech gehouden.