Met ingang van het nieuwe schooljaar wordt ons team versterkt met maar liefst 6 nieuwe collega’s!!

Ze stellen zichzelf hieronder aan u voor.

Harm-Jan

Beste mensen,
Ik ben Harm-Jan de Braal, 23 jaar en vanaf 1 september werkzaam als onderwijsassistent op De Regenboog – De Wingerd in Terneuzen. Hiervoor bijna 4 jaar gewerkt als persoonlijk begeleider via Tragel op beide scholen. In september zal ik ook starten met de Pabo. In mijn vrije tijd ga ik veel wandelen, vissen of luister ik muziek. Daarnaast ben ik nog vrijwillig brandweerman in Terneuzen.

Lieselot

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Lieselot Goudzwaard en per september 2022 leerkracht en stagebegeleider op locatie De Wingerd. Mijn loopbaan begon in het Rotterdamse praktijkonderwijs met een aantal leuke en interessante jaren. Toen ik mijn man leerde kennen ben ik (terug) naar Zeeland verhuisd en bij UWV gaan werken aan zowel de werkzoekenden- als de werkgeverskant. Hierdoor kwam ik weer in aanraking met het onderwijs en kriebelde het om terug in het onderwijs te gaan werken.
Samen met mijn man, zoon en dochter wonen we nu nog in het mooie Kloetinge en in het najaar wordt ons huis in Othene (Terneuzen) opgeleverd. Lekker op de fiets naar het werk, maar bovenal weer aan de slag met leerlingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen, daar zie ik naar uit!
Op dinsdag en woensdagochtend ga ik aan de slag met de stages, op donderdag en vrijdag verzorg ik het onderwijs in A3.

Lisa v H

Hallo allemaal, mijn naam is Lisa van Hoorickx en ik woon in Aardenburg. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn of te zwemmen. Ook pas ik regelmatig op kinderen.
Jullie hebben mij misschien al gezien voor de zomervakantie in SO 4 en SO 1. Na de vakantie zal ik op maandag en woensdag in SO 3 te vinden zijn en op donderdag en vrijdag in SO 1 als onderwijsassistent. Voor nu een fijne zomervakantie en tot volgend schooljaar!

Lisa K

Hoi! Ik ben Lisa Kerckhaert, 20 jaar en ik woon in Nieuw-Namen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekkere hapjes te maken en met vriendinnen af te spreken. Na anderhalf jaar stagelopen bij (V)SO De Regenboog- De Wingerd, mag ik aan de slag gaan als leerkracht van SO3. Ik heb daarom erg veel zin in het nieuwe schooljaar. Mijn werkdagen zullen woensdag, donderdag en vrijdag zijn.

Manouk

Nicole

Graag wil ik me aan jullie voorstellen.
Mijn naam is Nicole Matthijs en sinds enkele weken draai ik mee met klas A2 op de locatie aan de Leeuwenlaan.
In het nieuwe schooljaar mag ik samen met deze leuke klas allerlei avonturen beleven. Elke dag zal ik aanwezig zijn, om hen als leerkracht te ondersteunen.
Ik hoop op een fijn schooljaar, waarin ik jullie zal ontmoeten en met jullie kennismaak.

Allemaal van harte welkom op De Regenboog – De Wingerd en veel plezier en succes bij ons op school!