In de periode maart/april hebben een aantal leerlingen van A2 en A3 een snuffelstage gedaan bij het Roompot park in Cadzand-Bad. We zijn daar ontzettend leuk ontvangen en wat is het een prachtig park om stage te mogen lopen! We hebben veel verschillende activiteiten mogen doen zoals, afval opruimen op het park, het terras buiten schoonvegen, helpen in de supermarkt, helpen in de knutselclub, in het restaurant, eigenlijk te veel om op te noemen. Al met al was het een zeer leerzame periode waarin we hebben mogen rondkijken en helpen met alles wat er op een vakantiepark te doen is.

Naast al het harde werk kregen we natuurlijk ook de kans op nog wat ontspanning, lekker spelen in de speeltuin en nog op de foto met Koos Konijn. De laatste dag werden we getrakteerd op een lunch en heeft iedereen een certificaat van de Roompot gekregen met een cadeautje, een leuke herinnering aan deze interessante, mooie stage.

Na een prettig evaluatiemoment van de groepsstage, heeft de Roompot besloten om de stage met een periode van 10 weken te verlengen in het nieuwe schooljaar.
VSO de Wingerd is trots om de Roompot vakanties te kunnen toevoegen aan het netwerk van samenwerkingspartners. We kijken er naar uit om in september weer te mogen starten op het mooie vakantiepark in Cadzand-Bad.