Vanaf volgende week verwelkomen wij juf Brigitte in ons team. Op maandag en dinsdag zal zij aansluiten op de Madame Curiestraat in SO 4 en op woensdag en vrijdag op de Leeuwenlaan in VSO A2 en A3.

Een aantal leerlingen en collega’s hebben juf Brigitte al wel een keer gezien, maar de meesten kennen haar nog niet. Daarom stelt zij zichzelf alvast aan jullie voor.

 

Een stukje schrijven over jezelf is altijd lastig. Maar goed, daar gaat tie.
Op deze manier zal ik mij even kort voorstellen op papier, later zien we elkaar ook zeker in het echt. Ik ben Brigitte Brandon, 47 jaar en al 23 jaar samen met mijn vriend Ed. Heel graag ga ik op jullie school aan het werk en hoop ik jullie allemaal goed te leren kennen. Met redelijk wat ervaring moet dat helemaal goed komen, ik heb er in elk geval veel zin in.
Ik ben iemand die graag goed contact houdt met alle betrokkenen, liefst face-to-face, als dat kan.
Koken en tuinieren (moestuin) vind ik naast het lezen van boeken heerlijk om te doen.
Wat leerlingen over mij gezegd hebben, is dat ik een strenge juf ben, maar wel heel lief. Vooral dat ik altijd wil helpen als ik dat kan, veel antwoorden heb op allerlei vragen en dat er natuurlijk altijd een grapje gemaakt kan worden, op zijn tijd.
Hopelijk hebben jullie nu een beetje een beeld van mij, de rest komt maandag 3 april. (En nog veeeeeeeel dagen en weken en maanden daarna.)
Hartelijke groet, Brigitte
En de deur van het klaslokaal staat open voor iedereen voor een praatje of een vraag.